*Nettavisen* Nyheter.

Fikk navn-tips om mystisk mann

Politiet har fått konkrete tips om mannen som ble funnet sovende på en benk i Slottsparken - men de trenger fortsatt din hjelp.

07.08.07 16:01

(iOslo.no) I går gikk Oslo-politiet ut og søkte etter opplysninger om en mann av sørøstasiatisk opprinnelse som politiet har hatt i sin varetekt siden juni i år. Og søket har gitt noen få resultater, men politiet ønsker flere tips.

- Vi har mottatt fem-seks ulike tips fra publikum. Vi har mottatt ett tips om hvem denne personen kan være, sier Jørn-Kristian Kristiansen, informasjonsrådgiver i Oslo-politiet til iOslo.no.

Funnet sovende
Mandag 18. juni ble mannen funnet i en sovepose på en benk i Slottsparken. Han snakker godt engelsk, men ville ikke svare på politiets spørsmål. Navnet hans er fortsatt ukjent, og han vil ikke si hvor lenge han har vært i Oslo, hvor han kommer fra eller hvor han skal.

Jørgensen understreker at mannen ikke er mistenkt for noe kriminelt.

- Vi er opptatt av å løse dette, slik at hans identitet kan bringes på det rene, og slik at han kan leve livet slik som den han er, sier Jørgensen.

Trenger mer hjelp
- Men dere trenger også at han bekrefter sin identitet?

- Det er klart, og det gjenstår en del undersøkelser. Vi har ikke fått noen endelige svar, og arbeider videre. Vi er opptatt av om andre publikummere har andre tips, sier han.

- Publikum kalles ofte den store detektiv, det er de vi henvender oss til i denne saken, sier Jørgensen.

Har du opplysninger om mannen, kan du ringe politiet på telefon 22 66 90 50.

Les flere nyheter på iOslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.