RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk nesa og leppa skåret av

Sist oppdatert:
35-åringen fikk skåret av nesa og den ene leppa etter en krangel i Stavanger i helgen. Blodig og delvis naken ble han funnet.

- Mannen hadde store kuttskader i hodet, ansiktet og på resten av kroppen, opplyser Arvid Jensen, operasjonsleder i Rogaland politidistrikt til Rogalands Avis.

En tilfeldig forbipasserende fant mannen liggende bevisstløs i en blodpøl natt til søndag. Etter det lokalaivsen kjenner til, skal han ha vært delvis naken da han ble funnet. På grunn av mannens tilstand ble det rekvirert både ambulanse og luftambulanse.

En 38 år gammel mann er pågrepet og siktet for ugjeringen. Han har innrømmet å ha kranglet med fornærmede. Mannen var søndag siktet for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter. Han framstilles trolig for varetektsfengsling i løpet av dagen, skriver Rogalands Avis.

Siktede, som er 38 år gammel og britisk statsborger, har i avhør forklart at han er kamerat av mannen som ble skamfert. Han husker lite av det som skjedde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere