RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk orm i badebuksa

Sist oppdatert:
Geir Røstad hadde flere ganger sett ormer svømme i det lokale badevannet. Nå har han hatt en av dem i badebuksa.

- Det var mye folk som badet her den dagen det skjedde. Jeg tror ormen ble redd og søkte det nærmeste skjulestedet den fant, sier familiefaren Geir Røstad til Agderposten.

Det var under en av soldagene i forrige uke at Røstad fikk uventet besøk i badebuksa. Mange i Birkeland hadde tatt turen til Berse for å bade. Plutselig kjente Røstad at noe kom opp i badebuksa. Først trodde han at det var siv som hadde drevet inn i shortsen, men da han skulle ta det vekk, var «sivet» sprell levende.

- Jeg trodde som sagt det var noe siv. Men da jeg fikk tak, var det ikke særlig dødt det jeg tok i. Det var slettes ikke enkelt å få den ut av buksene, sier Røstad til Agderposten.

I nærmere 30 sekunder slet Røstad med å få ormen ut av badebuksa. På denne tiden hadde mange av de andre badegjestene fått med seg hva han hadde i buksa, og rømt opp på land. Da han til slutt fikk dratt ormen ut, svømte det svarte dyret mot sivet og forsvant.

Røstad vet ikke hva slags orm som krøp opp i badebuksa hans. Den var svart og nærmere en meter lang, uten streker på ryggen. Røstad tror det var en buorm og ikke huggorm, men sikker er han ikke.

At ormen søkte tilflukt i hans blå badeshorts har ikke skremt ham fra å bade i Berse ved Birkeland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere