RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk sin 34. dom

Sist oppdatert:
Oslo-mann tatt med amfetamin, stjal biler og 18 liter sitronfromasj!

(iOslo.no) En av Oslos tyngste kriminelle, en 49 år gamle mann er tidligere dømt 33 ganger for narko-relaterte lovbrudd, og var inne i en bahandlingsprogram der han gradvis skulle avruses og tilbakeføres til samfunnet.

Men kort tid etter at mannen i oktober 2006 ble innvilget en behandlingsplass på Tyrili-kollektivet istedet for en lengre fengselsstraff, gikk det galt igjen. Ifølge dommen fra Oslo tingrett ble han i februar stoppet i en stjålet bil uten gyldig førerkort, men med nesten hundre gram amfetamin i bilen.

I tillegg ble han ved flere anledninger påtruffet med skrujern da han forsøkte å bryte seg inn i en leilighet på Grefsen, han stjal lommebøker og ei klokke, og han prøvde å selge unna stjålne smykker for rundt 100.000 kroner.

Fra et bo- og aktivitetssenter der han holdt til, stjal han også enorme mengder mat. Da betjeningen oppdaget tyveriet var 3,5 kilo svinekam, fem kilo kyllingfilet, 17,6 kilo svinefilet og 18 liter sitronfromasj borte, i tillegg til en del kostbare kjøkkenredskaper.

49-åringen har også blitt tatt for flere tilfeller av kjøring under påvirket tilstand.

Nå har Oslo tingrett gått helt tilbake på sitt tilbud om rehabilitering, og i dommen torsdag ble mannen dømt til tre års ubetinget fengsel, som en fellesstraff sammen med den betingede dommen fra 2006.

I tillegg må mannen belage seg på å være fotgjenger resten av sitt liv.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere