RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk svi for tullekjøring

En mann (52) fra Kvinesdal fikk erfare at det koster dyrt å oppføre seg som en tulling i trafikken.

Ved fire anledninger svingte han personbilen over i motsatt kjørebane og skremte vannet av bilistene som kom kjørende imot, skriver Avisen Agder .

Selv syntes han kanskje oppførselen var morsom, men Lister tingrett var av en litt annen oppfatning. Oppførselen ble straffet med 30 dager betinget fengsel, 8.000 kroner i bot, tap av førerkortet i 11 måneder og 1.000 kroner i saksomkostninger.

Viste finger`n
En kvinnelig bilist fra Kvinesdal var den første som ble utsatt for sjåføren. Hun forklarer at han først viste henne fingeren, for å senere legge seg over i kjørebanen hennes i høy hastighet. Kvinnen ble naturlig nok redd, og bremset kraftig opp. Bare syv-åtte meter skilte de to bilene da mannen svingte unna.

Ivrig tullekopp
Samme måned ble en annen Kvinesdal-kvinne utsatt for tullekjøringen. To ganger svingte han helt over i hennes kjørefelt. Det tredje offeret var en mann, som forklarer at 52-åringen svingte over i motsatt kjørebane to-tre ganger, og at det manglet syv-åtte meter på kollisjon før sjåføren gav seg. Også en fjerde mann skal ha blitt utsatt for det samme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere