RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk tilbake lappen etter bildrap

Sist oppdatert:
En ung mor med barnevogn ble påkjørt og drept i Finnmark i slutten av august. Ulykkessjåføren har nå fått lappen tilbake.

Politiet mener sjåføren hadde en snittfart på 122 km/t i 23 mil før ulykken hvor Marja Louise Tornensis (27) og datteren Kaisa (9 måneder) brutalt ble drept, skriver Dagbladet.

Ulykken fant sted på en oversiktlig veistrekning. Nå mener politiet de kan bruke fotobevis i saken mot sjåføren som er siktet for uaktsomt drap.

42-åringen som kjørte ulykkesbilen fikk noen måneder senere tilbake førerkortet etter en kjennelse i Hålogaland lagmannsrett.

I påvente av at saken får en endelig avklaring får mannen fortsatt kjøre bil fordi han er avhengig av sertifikatet i jobben.

Fartsberegningen politiet har foretatt vil bli et sentralt bevis i retten, men sier lite om hvilken fart bilen hadde på ulykkesstedet. Saken er nå ferdig etterforsket av politiet i Kautokeino, og ligger til behandling hos politijuristen i Vest-Finnmark politidistrikt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere