RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Filminnspilling utløste ransalarm

Sist oppdatert:
Det så ut som blodig alvor, men var skuespillere som løp rundt med våpen. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Dette er noe av hva Oslo-politiet har foretatt seg det siste døgnet. iOslo.no er først ute med nyhetene fra hovedstaden, men enkelte saker får du servert samlet dagen etter i politiets egen logg. Her er godbitene:

Melding om brann på sykehjem
OSLO: Politiet fikk melding om brann på et sykehjem i Oslo like etter kl. 09.00 i går morges. Mange politipatruljer, i tillegg til brannvesen og legevakt kjørte til stedet, men ingen kunne se noe som tydet på at det brant. Brannvesenet gikk inn på posten alarmen gikk fra, og kunne melde at det var noe røyk i lokalene, antakelig etter en feil i et kjøleskap. Tre beboere ble sjekket av ambulansen, men ingen hadde fått fysiske skader.

Filminnspilling utløste ransalarm
OPPSAL: Mandag kl. 1625 kom det inn en heseblesende telefon fra området rundt Oppsal senter: En melder hadde sett to menn med finlandshetter i en bil og i hvert fall en av dem hadde et våpen. Dette medførte at det ble planlagt en væpnet aksjon fra politiets side. Rett før aksjonen skulle settes i gang fikk politiet opplysninger om at det var et filmopptak. Politiet fikk kontakt med aktuelle personene som opplyste at de skulle lage en kortfilm - de ville lage en ransfilm. Filmmakerne hadde ikke søkt noen om dette og hadde heller ikke tenkt på å varsle politiet. Det meste av utstyret de hadde med seg ble beslaglagt av politiet. Alle de mistenkte var mellom 20 - 30 år. Saken vil bli anmeldt.

Bilinnbrudd i Oslo
OSLO: Kl. 00.01 natt til tirsdag ble politiet varslet om at det hadde vært innbrudd i en bil som sto parkert ved Vår Frelsers gravlund. Melder som ringte politivakta ved Sentrum politistasjon opplyste at gjerningsmannen hadde syklet fra stedet og forsvunnet. En politipatrulje fant fram til den aktuelle bilen og fastslo at det var en knust rute i bilen. Det var vanskelig å si om noe var stjålet, men det lå mye verktøy i bilen. Politipatruljen klarte å finne ut av hvem som disponerte bilen og tok kontakt. Disponent av bilen sørget da for å sikre sitt verktøy og opplyste at forholdet ville bli anmeldt i løpet av dagen.

Trafikkomlegging skapte kaos
OSLO: Kl. 01.01 fikk politiet flere meldinger om at Vålerengatunnelen var stengt for trafikk mot sentrum. Kjørende ble møtt av rødt blinkene lys og bommene var nede. Dette medførte fullt kaos ifølge flere meldere. Enkelte av sjåførene på stedet hadde begynt å rygge mot kjøreretningen. Årsaken til at tunnelen var stengt i noen minutter, var at Statens Vegevesen la om til toveistrafikk i løpet som normalt er forbeholdt trafikk ut av sentrum.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere