RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finansmann skutt og drept

Sist oppdatert:
Den 63 år gamle bergensmannen som ble skutt og drept på Frekhaug fredag var en omstridt finansmann.

Det var like før klokken 13.00 fredag at en 63 år gammel mann fra Bergen ble skutt på kloss hold i en brakke på industriområdet på Frekhaug, utenfor Bergen.

63-åringen var en kjent finansmann, og har lenge vært en omstridt person. Han hadde en stor gjeld, og det spekuleres nå om hvorvidt dette kan ha vært et motiv for drapsmannen.

Døde på stedet
63-åringens liv sto ikke til å redde. Etter en omfattende politijakt på den antatte gjerningsmannen, meldte en 44 år gammel mann seg for vakten på politihuset i Bergen. Han er nå siktet for forsettelig drap, og fremstilles sannsynligvis for varetektsfengsling lørdag.

Etter det TV 2 Nyhetene kjenner til skal de to hatt forretningsinteresser sammen. Politiet ønsker foreløpig ikke å si noe om et eventuelt motiv for skytingen.

Foreløpig har man ikke gjennomført avhør med den siktede. Det jobbes blant annet med å skaffe ham advokat. Man har heller ikke tatt beslag i noe drapsvåpen. Ifølge politiet skal det dreie seg om et to-hånds skytevåpen.

Pårørende ikke varslet
Politiet har foreløpig ikke lykkes med å varsle alle de pårørende til den avdøde 63-åringen. Noen av dem skal befinne seg i utlandet.

Politiet har avhørt en rekke vitner til hendelsen i løpet av dagen. Ifølge operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt skal det også ha vært øyenvitner til drapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere