RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finkjemmer avdødes rom

Sist oppdatert:
SOGNDAL (TV 2 Nettavisen): Kriminalteknikere var søndag formiddag tilbake på rommet til den drepte 19-åringen.

TV 2 Nettavisen fikk lørdag kveld opplyst at politiet trolig står overfor en drapssak. De første indikasjonene fra obduksjonen tyder på at 19-åringen Hedda Karterudseter ble utsatt for drap.

Se TV2s ekstrasending kl 16.25 i reprise

Søndag synes det klart at politiet i Sogndal jakter på en ukjent drapsmann. Kripos-teknikere kom i dag tilbake til åstedet for å lete etter spor.

Og i formiddag var rektor Frode Hjort-Larsen ved Sogndal Folkehøgskole - der den drepte var elev - i et kort møte på Sogndal politistasjon.

Etter møtet sa han til TV 2 at skolen nå vil ta kontakt med et vaktselskap.

- Det er utenkelig at det vil skje noe nytt, men dette er med tanke på sikkerhet, sa rektor Hjort-Larsen.

Jenta ble funnet død ved 19.30-tiden torsdag, på gulvet på sitt eget rom på folkehøgskolen. Politiet tror kvinnen er kvalt på rommet, ifølge VG. Hun ble funnet delvis avkledd, men ifølge avisen skal det verken være funnet synlige tegn til vold mot kvinnen eller seksuell mishandling.

Nyheten om dødsfallet, slo ned som en bombe i skolemiljøet. For noen av elevene er det blitt for mye. De har derfor dratt hjem.

Rektor poengterer at elevene ved folkehøgskolen fikk et nytt sjokk da de våknet opp søndag og kunne lese hva avisene skriver om saken.

- Det vil være lege til stede daglig, og kriseteamet som var på skolen fredag, vil bli kalt inn igjen, sier rektor Hjort-Larsen til TV 2.

19-åringen ble sist sett på utestedet Meieriet sist onsdag, der hun overvar en konsert den norske gruppen We. Politiet har sikret seg bilder og video fra konserten.

Det er tillyst pressekonferanse på Kulturhuset i Sogndal klokken 16, der politiet og rektoren vil delta.

Elevene ved skolen vil også lage en pressemelding som skal deles ut på pressekonferansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere