RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finn drømmejobben her

Sist oppdatert:
Nettavisen hjelper deg i jakten på ny jobb.

Nettavisen og ledig stilling-formidleren StepStone lanserte i dag en ny og spennende tjeneste for jobbsøkende på jobbmagasinet www.nettavisen.no/jobb.

Ved et par enkle klikk kan du finne interessante stillinger innenfor en rekke bransjer i ditt eget fylke. Du kan også legge inn din egen CV, slik at du kan få hjelp til å få fart på karrieren.

I tillegg kan du abonnere på StepStones Jobbagent og motta informasjon om aktuelle stillinger på e-post. Og selvsagt kan du lese Nettavisens store utvalg av artikler om jobb og karriere.

God løsning for bedrifter


For bedrifter som ønsker å tiltrekke seg dyktige arbeidstakere, er Nettavisens jobbmagasin en unik og ny måte å presentere seg overfor arbeidstakere og jobbsøkere.

www.nettavisen.no/jobb kombinerer StepStones velkjente karriereportal og jobbsøkmuligheter med stor synlighet overfor 400.000 daglige lesere på Nettavisen og Side2. Dermed kan bedrifter effektivt nå ut til både passive og aktive jobbsøkere.

- Perfekt kombinasjon
Salgsdirektør Søren Eriksen i Nettavisen og Country Manager Margaret McLeod i StepStone Norge har høye forventninger til samarbeidet.

- Kombinasjonen StepStone og Nettavisen når ut til både de som aktivt er på jakt etter jobb, samt de som via eksponering blir motivert for å søke en stilling. Dette gir muligheter til å kombinere profilannonser med nettets søkemuligheter på en svært effektiv måte, sier Søren Eriksen.

- Vi har store forventninger til at vi sammen med StepStone til enhver tid vil ha attraktive og effektive produkter. I tillegg er jobb, karriere og utdanning noe som opptar de fleste av oss, og et stoffområde som er etterspurt av våre lesere, fortsetter Eriksen.

Country Manager Margaret McLeod i StepStone mener StepStone og Nettavisen er den perfekte match på nett.

- StepStone har innovative produkter, kunnskap om rekrutteringsbransjen og løsninger. Nettavisen har tyngde, høy synlighet innenfor målgruppene og et godt renommé, understreker McLeod.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere