*Nettavisen* Nyheter.

Finn én feil

Foto: Endre Hopland (Nordhordaland.no)

Stabburet var kanskje litt tidlig ute denne gang.

05.06.10 20:30

Butikkene har prøvd å få folk i jule- og handlestemning tidligere og tidligere de siste åra, men i år er det helt ekstremt, skriver avisen Nordhordland.

Eller hva sier du til Pizza Grandiosa med påskriften «God jul» i frysediskene 2. juni, i god tid før fellesferien?

Bildet er tatt i en Kiwi-butikk i Knarvik, og betjeningen var lettere oppgitt over Grandiosa-produsenten som tydeligvis har trykt opp litt for mange pappøskjer med julehelsing.

Et morsomt innslag i det gradestokken vipper 20 plusser det likevel.

- Morsomt
- Dette er jo bare morsomt, spesielt nå som det er så varmt. Nå får vi litt julestemning, sier butikksjef Kim Hopland til BA.

Hopeland har jobbet i Stabburet i åtte år før han startet som butikksjef.

- Grandiosa er jo nesten nasjonalretten i Norge, så det er bare gøy at det er dette produktet som kommer med en slik feil. Alle liker Grandiosa, uansett om de ønsker oss god jul eller ikke, sier Hopland.

- Bare eskene som er gamle
Til Bergensavisen kan informasjonssjef Inger Marie F. Ingdahl i Stabburet berolige alle pizzaelskere om at pizzaene ikke er gamle.

- Det som trolig har skjedd, er at noen esker har blitt stående lenge på grossistlager og blitt sendt ut først nå. Vi hadde jo en kampanje før jul, men det er bare eskene som er gamle, sier Ingdahl, og legger til at Stabburet ikke har planer om å ønske folk god jul i juni.

- Holdbarheten er helt fin, det er ikke en sånn type feil, sier Ingdahl.

Les flere nyheter hos Nordhordaland.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.