*Nettavisen* Nyheter.

Finn frem grillen

Regnværet i Sør-Norge går mot slutten. Hold ut morgendagen, så kan du glede deg til bedre sommervær. Sjekk været hos deg her.

15.06.05 13:16

I Nord-Norge blir det forholdsvis fint vær i morgen. Men meteorolog ved Storm Weather Center, Frode Håvik Korneliussen, spår at indre strøk i Troms og Nordland får litt mer skyet vær.

– Været holder seg fint i nord i morgen, men det vil skye til litt i Nordland fra sør. Skylaget vil deretter bre seg nordover, sier han til TV 2 Nettavisen.

Finvær mot slutten
Håvik Korneliussen sier at finværet i nord gradvis går mot slutten. Temperaturene vil imidlertid holde seg.

– Det er et nedbørsområde som beveger seg nordover. Nordland og Troms vil få en del nedbør i løpet av helgen. Finnmark slipper unna regnbygene. Her vil det bli sol, men synkende temperaturer, sier meteorologen.

Regn, men så¿
På Østlandet blir det regn og regnbyger i morgen, men det bedrer seg i løpet av dagen. Vestlandet får også skyet vær og regn. Sørlendingene derimot er heldige og slipper unna regnværet i morgen.

Værutsiktene for Sør-Norge bedrer seg utover uka og helgen. Håvik Korneliussen spår nokså bra vær, men noen regnbyger i nordlige strøk av Østlandet på fredag.

– Men utover helgen bedrer været seg og temperaturene stiger. Det kan komme opp i sommertemperaturer fra 20-25 grader.

Det vil bli sol i perioder. Så selv om det kan være skyet vær, er det bare å finne frem grillen. Temperaturene vil holde seg oppe, så sommerfølelsen må nytes mens det er mulig.

– Jeg tror folk flest vil oppleve været og temperaturene som behagelige, sier meteorologen.

Sjekk været hos deg her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag