*Nettavisen* Nyheter.

Finner ikke Rebeccas klær

Fem uker etter at den drepte Rebecca Rist (27) ble funnet død, har politiet ennå ikke funnet klærne hennes.

(iBergen.no) : Politiførstebetjent Carl Petter Leganger ved Hordaland politidistrikt sier til iBergen.no at klærne politiet fant i terrenget mellom den drapssiktede 27-åringens leilighet og funnstedet, ved en transformatorkiosk på Breistein i Åsane, ikke kan knyttes til Rebecca. Klærne som er funnet er blitt teknisk analyset, men tilhører altså ikke Rebeccas.

Rebecca Rist forsvant fra sin leilighet i Møllendalsbakken 2. desember i fjor. Hun var kjent i prostitusjonsmiljøet og forsvant med en horekunde i en hvit bil. 21. desember ble hun funnet død, trolig kvalt. Rebecca var trolig plassert inntil transformatorkiosken. Hun ble funnet bare 300 meter i luftlinje fra den siktedes leilighet.

Den siktede erkjenner at han kjøpte sex av Rebecca, og at det var han som plukket henne opp i Møllendalsveien og tok henne med hjem til leiligheten sin. Men han sier at hun forlot leiligheten hans i live og nekter straffeskyld for drap på 27-åringen.

Det er svært viktig for politiet å finne Rebeccas klær, blant annet for å undersøke om det blant annet er spor etter kamp på dem.

- Vi leter etter en rødlig jakke med hette. Trolig hadde hun på seg en blå dongeribukse. Og trolig hadde hun en brun veske, enten av skinn eller skai, sier politiførstebetjent Leganger.

Politiet erkjenner at de sitter på sparsomme opplysninger om hva den drepte kvinnen hadde på seg dagen hun forsvant fra Møllendalsveien.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.