RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire år for horebutikk

(Faksimile)
Sist oppdatert:
Italieneren var med på å drive fire nettbaserte bordeller i Oslo med en omsetning på 15 millioner kroner.

I Borgarting lagmannsrett er mannen nå dømt til fire års fengsel for hallikvirksomhet.

Ifølge Borgarting lagmannsrett var italieneren, som er bosatt i Tyskland, medlem av en organisert kriminell gruppe som drev fire bordeller i Oslo hvor minst 60 prostituerte var involvert. Sex-salget fant sted i tidsrommet juni 2002 til mai 2004.

- Virksomheten hadde en bruttoomsetning på ca 15 millioner kroner og domfeltes bruttoandel var på ca 3,8 millioner kroner, heter det fra lagmannsretten.

«De rekrutterte kvinnene fra Ungarn, tilrettela for drift og transport av kvinnene til Norge og bidro til å skaffe kunder ved å legge ut bilder av kvinnene på internett», heter det i dommen.

«N.N og hans medskyldige tilrettela for drift av prostitusjonsvirksomhet i stort omfang og transport av kvinnene til Norge ved å bistå med tolking, ta imot deres ønsker om tid for å arbeide som prostituerte i Norge, avtale arbeidsperiode med den enkelte, sette opp turnuslister, etablere leiligheter kvinnene kunne arbeide ut fra, annonsere og sørge for nødvendig utstyr til leilighetene Kvinnene måtte gi fra seg 50 % av inntekten i starten, senere 60 %. Kvinnene reiste til Norge frivillig. De oppholdt seg her og prostituerte seg også frivillig uten at N.N eller noen av de andre impliserte tvang dem til det, heter det videre.»

Mannen ble i Oslo tingrett i sommer også dømt til å betale 1,5 millioner kroner til staten i forbindelselse med sex-salget.

Fengselsstraffen ble redusert med seks måneder i forhold til dommen i Oslo tingrett i sommer. Under den samme rettssaken i sommer, ble to andre medtiltalte dømt til ett og to års fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere