RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire fengslet for gruppevoldtekt

Sist oppdatert:
Fire personer ble fredag varetektsfenglset i fire uker, siktet for gruppevoldtekt av en 15 år gammel jente.

Ifølge politiet ble jenta bortført fra busstasjonen i Fredrikstad onsdag kveld og kjørt til en leilighet i Sarpsborg. Der skal hun ha blitt voldtatt av flere menn og så kjørt tilbake til Fredrikstad.

Totalt er fire menn siktet i saken. De er alle av utenlandsk opprinnelse og i alderen 19-26 år. Samtlige ble pågrepet natt til torsdag og fremstilt for varetektsfengsling fredag.

Alle de fire ble varetektsfengslet i fire uker, opplyser Thor Bernhard Klepper i Østfold politidistrikt til NTB.

- Siktelsen er utvidet fra å gjelde voldtekt til også å omfatte frihetsberøvelse og seksuell omgang med mindreårige under 16 år, sier Klepper.

Tre av mennene innrømmer å ha hatt sex med 15-åringen mens den fjerde nekter for dette. Ingen av de siktede erkjenner straffskyld i saken.

Politiet var raskt på plass i leiligheten i Sarpsborg der voldtekten skal ha skjedd, for å sikre eventuelle biologiske spor. De skal blant annet ha funnet to kondomer utenfor vinduet til leiligheten. Samtidig er flere vitner avhørt, skriver Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere