RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire nye steder stengt

Foto: Hans-Inge Langø mms
Sist oppdatert:
Mattilsynet har i dag stengt fire nye restauranter i Oslo. Her er listen.

Village Tandoori, Bygdøy Alle 65
Den kjente indiske restauranten i Bygdøy Allé ble ble stengt på grunn av dårlig renhold både på utstyr og i lokalene. Det var dårlig kontroll med temperaturen ved oppbevaring av matvarer og de ansatte manglet opplæring i de regler som gjelder for håndtering av mat og den nødvendige hygiene for matlaging.

Schrøder, Waldemar Thranes gate 8
Den brune kafeen i Waldemar Thranes gate hadde ifølge Mattilsynet manglende sikring mot skadedyr, dårlig renhold med utstyr og lokaler. Maglende håndvaskrutiner og manglende vedlikehold. Schrøder er stamkafeen til Harry Hole, Jo Næsbøs bokhelt.

Maliks/ Mroueh, Waldemar Thranes gate 10
Malik er en hamburgerkjede med fast food og der var det dårlig renhold og vedlikehold, håndvasken på personaltoalettet var ikke i bruk. Temperaturen var generelt for høy på kjøleskapene og de ansatte manglet kompetanse på hygiene og regelverkskrav.

Amundsen/Nobile, Frognerveien 1a
Ble stengt pga mangelfullt renhold av kjøkkenutstyr, gjennomgående dårlig renhold av lokaler. De brukte den samme skjærefjøla til rått kjøtt og frukt, lett bedervelig mat ble oppbevart i romtemperatur og det var manglende kompetanse og opplæring av de ansatte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere