RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire skadd i bilkrasj

(Scanpix)
Sist oppdatert:
En 29 år gammel mann er kjørt til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke lørdag morgen like ved Karihaugen i Oslo.

Fire personer skadd i trafikkulykke i Oslo

Oslo (NTB): To menn i 20-årene ble kjørt til Ullevål universitetssykehus med hodeskader etter en trafikkulykke lørdag morgen like ved Karihaugen i Oslo.

De to er henholdsvis 29 år og 25 år gamle. De er påført skader i hode og bryst, men tilstanden dere er stabil, får NTB opplyst ved Ullevål universitetssykehus.

- Bilen var på vei nordover langs E6 like ved grensen til Romerike da den kjørte over autovernet og kom over i motgående kjørebane, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Det var fire personer i bilen da ulykken skjedde. Føreren, en kvinne i slutten av 20-årene, og én passasjer ble kjørt til Akershus universitetssykehus i Lørenskog etter ulykken. Begge er letter skadd, får NTB opplyst ved sykehuset.

Det var fire personer i bilen da ulykken skjedde. Føreren, en kvinne i slutten av 20-årene, og to av passasjerene er brakt til Akershus universitetssykehus i Lørenskog med mindre skader.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 8.48.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere