Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire skadd i bilkrasj

Foto: (Scanpix)
Sist oppdatert:
En 29 år gammel mann er kjørt til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke lørdag morgen like ved Karihaugen i Oslo.

Fire personer skadd i trafikkulykke i Oslo

Oslo (NTB): To menn i 20-årene ble kjørt til Ullevål universitetssykehus med hodeskader etter en trafikkulykke lørdag morgen like ved Karihaugen i Oslo.

De to er henholdsvis 29 år og 25 år gamle. De er påført skader i hode og bryst, men tilstanden dere er stabil, får NTB opplyst ved Ullevål universitetssykehus.

- Bilen var på vei nordover langs E6 like ved grensen til Romerike da den kjørte over autovernet og kom over i motgående kjørebane, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Det var fire personer i bilen da ulykken skjedde. Føreren, en kvinne i slutten av 20-årene, og én passasjer ble kjørt til Akershus universitetssykehus i Lørenskog etter ulykken. Begge er letter skadd, får NTB opplyst ved sykehuset.

Det var fire personer i bilen da ulykken skjedde. Føreren, en kvinne i slutten av 20-årene, og to av passasjerene er brakt til Akershus universitetssykehus i Lørenskog med mindre skader.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 8.48.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!