RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire skadd i frontkollisjon

Sist oppdatert:
To personer er svært alvorlig skadd etter en front-mot-front kollisjon på riksvei 40 like syd for Hvittingfoss lørdag ettermiddag. Ytterligere to personer ble påført lettere skader.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 16.10. To biler kolliderte med hverandre mellom Brufoss og Hvittingfoss i Svarstad kommune.

- Fem personer er implisert i ulykken. To av dem er meget alvorlig skadd og fraktes fra stedet i to ambulansehelikoptre, sier operasjonsleder Åge Haakonsen ved Vestfold politidistrikt.

Den ene av de to, en 24 år gammel kvinne, har fått alvorlige hode- og bruddskader. Tilstanden er stabil etter operasjon, melder sykehuset i en pressemelding søndag formiddag.

2-åring slapp uten skader
I samme bil satt en 2 år gammel jente og en kvinne på 23 år. 2-åringen kom bortimot uskadd fra hendelsen.

Sykehuset i Vestfold melder i en pressemelding lørdag kveld at de fire andre har pådratt seg skader i bryst og buk. Tre av dem er etter det TV 2 Nettavisen erfarer lettere skadd, mens den siste har fått alvorlige skader. Tilstanden skal imidlertid være stabil, melder sykehuset.

Trøtt bilfører
Ulykken skjedde da en Mazda på vei nordover kom over i feil kjørefelt. Ifølge operasjonsleder Haakonsen skal føreren av den nordgående bilen, en 55 år gammel mann, ha fortalt politiet at han følte seg litt trøtt i forkant av ulykken.

- Selv om han ikke virket påvirket, så har vi sikret oss en utvidet prøve på ham for sikkerhetsskyld. I tillegg har vi beslaglagt førerkortet hans.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere