RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire tatt av brottsjø - en savnet

Sist oppdatert:
Fire personer ble tatt av brottsjø på Stadlandet i natt. En mannlig student i 20-årene er savnet, og politiet har gitt opp å finne ham i live.

Fire av studentene ble tatt av brottsjø på Stadlandet i Sogn og Fjordane ved 00.30-tiden natt til lørdag. Av disse kom tre seg på land uten hjelp fra andre enn medstudenter.

Leteaksjon pågår
- Det dreier seg om en gruppe studenter fra høyskolen i Volda på klassetur, som var nede i Hoddevik for å ta uværet nærmere i øyesyn. Det har vært et overhendig uvær i natt, og er det for så vidt fortsatt, forteller operasjonsleder Nils Erik Eggen ved Sogn og Fjordane politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Letemannskaper søker etter 20-åringen fra Rogaland som ikke klarte å komme seg opp, men har gitt opp håpet om å finne savnede i live.

- Om lag 25 personer fra politi og hjelpekorps er med i leteaksjonen. Søket vil fortsette utover dagen, opplyser politiet.

Politiet understreker at værforholdene fremdeles er svært vanskelige.

- Letingen fortsetter så lenge det er lyst, og tas eventuelt opp igjen søndag, understreker Eggen overfor TV 2 Nettavisen søndag ettermiddag.

Lettere skader
Fire studenter ble sendt på sykehus med brudd- og skrubbskader. Flere av studentene ble skadd da de hjalp sine medstudenter opp av sjøen.

- Men det skal ikke være fysisk alvorlig for noen av dem etter det vi har fått melding om, informerer politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere