RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire uker for Havnås' kamerat

Sist oppdatert:
Politiet fikk i Stavanger tingrett fredag medhold i sin begjæring om fire ukers varetekt for den ranssiktede 42-åringen.

Med pansret bil ankom den ranssiktede 42-åringen fra Arendal fengslingsmøtet i Stavanger tingrett fredag morgen.

Det er meget strenge sikkerhetstiltak rundt personene som er siktet for det brutale Stavanger-ranet. Politiet tar ingen sjanser, og benytter pansrede biler til transport.

To uker isolasjon
Ifølge NTB fikk politiinspektør Pål Jæger Pedersen medhold om lukkede dører da den ranssiktede småbarnsfaren fra Arendal ble begjært varetektsfengslet fredag morgen.

Politiet ba om fire ukers varetekt med brev- og besøksforbud, og fikk det. 42-åringen er også ilagt brev- og besøksforbud og får ikke tilgang på noen medier. I tillegg skal han sitte de to første ukene i isolasjon.

Selv motsatte han seg fengslingen.

Mannens advokat, Erik Lea, sa tirsdag til TV 2 Nettavisen at hans klient nekter enhver befatning med ranet, men at han ikke er overrasket over at politiet nå avhører ham i forbindelse med Nokas-ranet.

Var i Stavanger
42-åringen har forklart til politiet at han var i Stavanger i samme periode som Norsk Kontantservice ble ranet 5. april, men at han var i legalt ærend. Han har forklart at han hentet varer i Stavanger, og at han leverte disse varene i Haugesund, opplyser Lea til NTB.

Den 42 år gamle mannen, som er tidligere norgesmester i kickboksning, er også kamerat av ranssiktede Erling Havnå.

42-åringen ble tirsdag pågrepet i Arendal, og er siktet for grovt ran eller medvirkning til grovt ran.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere