RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire unge pågrepet for ran

Foto: Politiet
Sist oppdatert:
Politiet har også funnet kontanter etter ranet i Sandefjord.

- Vestfold politidistrikt pågrep torsdag kveld fire personer som er mistenkt for å stå bak planlegging og gjennomføring av det væpnede ranet av Handelsbanken i Sandefjord like før klokken ett torsdag ettermiddag, skriver politiet i en pressemelding.

19 år og 23 år
ripelsen skjedde på flere ulike adresser i Sandefjord.

- To av de pågrepne, en mann og en kvinne er 19 år gamle. Gjerningsmannen som politiet antar utførte selve ranet inne i banken er 24 år. I tillegg er en 23 år gammel mann pågrepet. Alle de fire er hjemmehørende i Sandefjord, opplyser politiet.

Politiet fortsetter nå etterforskningen for å avdekke hvilken rolle de pågrepne har hatt i forbindelse med forbrytelsen.

- Det er også funnet kontanter som politiet antar stammer fra ranet. Politiet ønsker foreløpig ikke å uttale seg om størrelsen på ransutbyttet, står det videre.

Takker publikum
Flere av de siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling i løpet av fredagen.

- Politiet vil benytte anledningen til å takke publikum for tips som er kommet inn i forbindelse med ranet. Flere av tipsene har vært av stor betydning for politiet og har bidratt til pågripelsene. Gode bilder fra overvåkingskameraer har også bidratt til at politiet kunne gjennomføre pågripelser, sier politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere