RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire væpnede ran i Oslo på én dag

Sist oppdatert:
Oslo-politiet fikk alt annet enn en fredfylt og rolig søndag. Til sammen fire væpnede kioskran fant sted i hovedstaden.

Det siste ranet skjedde klokken 23 i Schweigaards gate 76 i Gamlebyen. Der ble en videokiosk ranet.

- To personer truet betjeningen med våpen. De fikk med seg sigaretter og penger før de løp fra stedet, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB.

Siden har ingen sett ranerne. Ingen vet heller hvor ranerne tok veien da en Mix-kiosk ble ranet i Sognsvannveien 218 en halvtime tidligere.

- To personer stakk av fra stedet til fots etter å ha truet betjeningen med pistol. Vi fant senere igjen pistolen, trolig et luftvåpen, på åstedet, sier Belle.

Heller ikke i dette ranet ble noen fysisk skadd.

Tidligere på dagen, ved 16-tiden, ble en kiosk i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka ranet av en mann som truet med en sprøyte. Han forsvant fra stedet og var søndag kveld fortsatt ikke pågrepet.

Det første ranet søndag ble varslet til politiet klokken 5.52 på morgenen. Da var det kniv som var den foretrukne måten å overtale betjeningen på. Dette ranet skjedde i Vogts gate på Torshov. To ranere truet en ansatt med en kniv mot ryggen. Raneren forsvant deretter fra stedet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere