RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Føler seg mistenkt etter forsvinningen

Sist oppdatert:
Den voldsdømte eks-samboeren som Ann-Helen Karlsen besøkte natten hun forsvant, føler seg mistenkeliggjort. Nå håper han saken blir løst.

- Han føler seg stigmatisert og mistenkeliggjort fordi søket etter en kvinne er blitt koblet sammen med en dom fra 1997, sier mannens advokat, Arvid Sjødin, til TV 2 Nettavisen.

Flere medier har tidligere skrevet at mannen har flere voldsdommer mot seg. Han ble på 90-tallet dømt til fem års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge. Da var han allerede dømt for flere voldshandlinger. Mannen er for tiden fengslet etter at han tidligere i år ble dømt til ubetinget fengsel for vold mot sin nåværende kone.

Hildur Karlsen, moren til savnede Ann-Helen Karlsen (35), sier til Rogalands avis at datteren er tidligere samboer med mannen, og at de to har et barn sammen. Ifølge avisen skal det være dette forholdet som gjorde at politiet valgte å trappe opp etterforskningen i saken.

Mannen ble knyttet til saken etter at Stavanger Aftenblad og VG skrev at Ann-Helen Karlsen besøkte den voldsdømte mannen samme kveld som hun forsvant. Karlsen ble sist observert natt til søndag 6. mars i år i Tananger i Sola kommune. Da hadde hun altså vært på besøk hos eksmannen.

- Jeg har vært i kontakt med politiet og stilt direkte spørsmål om min klient er mistenkt i saken. Det er han ikke, sier Sjødin. Forsvareren sier at hans klient har vært i vitneavhør angående forsvinningen to ganger, men at han ikke har hatt behov for å kontakte sin forsvarer i den forbindelse.

- Hadde han følt seg beklemt i anledning saken, så hadde han tatt kontakt. Det har han ikke gjort. Min klient håper at denne saken blir løst, sier Sjødin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere