RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere barn utsatt for blotting

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet har fått flere tips om blotting og seksuelle tilnærmelser mot barn etter at de i går gikk ut og etterlyste mannen de tror står bak en rekke seksuelle overgrep i Trondheims-området.

I helgen ble åtte mindreårige barn i alderen seks til ti år utsatt for blotting, beføling og i ett av tilfellene enda alvorligere seksuelle tilnærmelser. En eller to ukjente menn er etterlyst etter overgrepene.

- Vi har fått flere tips om lignende episoder. Men det dreier seg om episoder som har skjedd tidligere, sier John Anders Øien, politioverbetjent ved Sør-Trøndelag politidistrikt, til TV 2 Nettavisen.

- Ikke dramatisk
Til sammen har politiet fått inn cirka 40 tips etter at de tirsdag offentliggjorde et bilde av en mannsperson som de tror er sexovergriperen.

- Det er ikke noe dramatisk i at vi har fått inn tips om flere lignende forhold. Blottemeldinger og meldinger om personer som oppsøker unger får politiet gjennom hele året, sier Øien.

Politiet har også fått inn tips om konkrete navn på personen som er avbildet på bildet.

- Alle disse tipsene dreier seg stort sett om forskjellige personer. Det er ikke så rart. Bildet viser ikke tydelig hvem denne personen er, sier Øien til TV 2 Nettavisen.

Mistenkelige biler
Noen av navnene de har fått melding om, er sjekket ut av saken. Noen tips er ifølge politiet mer interessante enn andre. I tillegg til navne-tips har de fått tips om observasjon av flere mistenkelig biler.

- Vi er avhengig av flere tips dersom vi skal klare å oppklare saken, sier Øien.

De som har tips kan ringe Sør-Trøndelag politidistrikt - på telefonnummer: 73.89.90.90

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere