RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere casuals pågrepet i Bergen

Sist oppdatert:
Politiet skal ha brukt pepperspray mot fotballsupportere etter bråk på utested.

(iBergen.no) : Det har vært bråk på flere utesteder i Bergen natt til søndag, og politiet har arresten full etter nattens hendelser. Flere av de innbrakte er fotballsupportere av typen casuals, som er mer kjent for å hisse til bråk under fotballkamper enn å dyrke sportsånd og heie på favorittlaget sitt. Senere i dag spiller Brann mot Vålerenga, og politiet karakteriserer oppgjøret som en høyrisikokamp.

Politiet bekrefter overfor iBergen.no at det er flere fotballsupportere som har lagt beslag på madrassene i arresten i natt. De pågrepne skal i hovedsak være Brann-supportere.

– Det er mest lokale helter som har vært i aksjon, sier politiadvokat Tore Johan Sørland ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Ved 02.30-tiden i natt skal det ha vært komplett kaos på en pub i Kong Oscars gate i Bergen sentrum. Det oppstod slåssing, o etter politiets inngripen skal gjenværende pubgjester ha begått skadeverk på stedet.

Ifølge bt.no måtte politiet ty til pepperspray for å roe gemyttene og få kontroll over situasjonen.

– Bruk av pepperspray er ikke uvanlig når personer setter seg kraftig til motverge, og når politiet er i mindretall i forhold til bråkmakerne, sier Sørland til iBergen.no.

Samtlige av de ti som overnattet i fyllearresten, både casuals og andre, ble pågrepet etter ordensforstyrrelser som politiet karakteriserer som fyllebråk. Det skal ikke ha vært noen alvorlige voldsepisoder i løpet av natten.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere