RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere savnet søndag

Sist oppdatert:
En treåring ble funnet etter mange timers leting søndag kveld, men fremdeles er en ti år gammel jente og to pensjonister savnet.

Tre helikoptre og sju hunder er satt inn i letingen etter en ti år gammel jente kom søndag bort fra familien under en tur i Fyresdal i Telemark. Hovedredningssentralen i Sør-Norge sier til TV 2 Nettavisen at man planlegger å lete gjennom hele natten hvis ikke jenta blir funnet.

Fant treåring
Ved 21:30 tiden søndag kveld ble en treåring fra Bø i Telemark funnet sovende nær sitt hjem. Da hadde letemannskaper vært i aksjon siden klokken 19. Klokken 17 hadde gutten tatt seg en tur på egenhånd. Det resulterte i at flere hundepatruljer og et politihelikopter ble satt inn i letingen etter gutten.

- Vi søker først og fremst i nærområde, men det er utrolig hvor langt treåringer kan gå hvis de først starter. Det søkes også med hunder. Vi regner med at han har lagt seg ned for å sove et sted, sa vakthavende redningsleder Terje Langås ved Hovedredningssentralen for Sør-Norge til TV 2 Nettavisen tidligere søndag kveld. Den teorien slo altså til.

Leteaksjon i Setesdal
Søndag forsvant en dansk pensjonist fra et hyttefelt i Setesdal. Ved 23:40-tiden lette 55 mann fra Røde Kors og Sivilforsvaret etter mannen. Det er også satt inn fem hundepatruljer og helikopter i søket.

Mannen forsvant i et hyttefelt på Gautestad i Evje.

Operasjonsleder Karl Tore Berge i Agder politidistrikt sier til NRK Sørlandet at letingen trappes opp i morgentimene mandag. Blant annet settes et ambulansehelikopter fra Arendal inn i letingen.

Savnet i Oslo
I Oslo er 86-åringen Egil Hauge fra Bøler forsvunnet, men politiet har sluttet å lete aktivt etter mannen. Søndag gikk politiet ut med navn og bilde på Hauge. Den 1,68 meter høye mannen er ikke sett siden han forlot det lokale legesenteret på Bøler torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere