*Nettavisen* Nyheter.

Flere trafikkulykker - to alvorlig skadd  på E136

Trafikkulykke på E18 sør for Fosskolltunnelen, retning Drammen. Foto: Reidar Folkedal (Drammens Tidende)

Flere ulykker på glatte veier. Fører og passasjer i personbil alvorlig skadd på E136.

01.02.18 04:25

Nødetatene har rykket ut på en trafikkulykke på E18 sør for Fosskolltunnelen, retning Drammen. Tre biler er involvert, og omkjøring er skiltet, melder politiet klokken 22.15 til Drammens Tidende.

Strekningen Tranbykrysset - Kjellstadkrysset er stengt, opplyser Vegtrafikksentralen. Kl 22.30 melder politiet at ingen personer er alvorlig skadd.

Drammens Tidendes fotograf på stedet rapporterer om mye tung og våt snø i deler av veibanen.

To alvorlig skadd på E136

Innlandet politidistrikt melder om flere ulykker på veiene på kort tid onsdag kveld.

Sjekk din reiserute på vegvesen.no

- Det er nullføre i distriktet og glatte veier på forskjellige veistrekninger, men om det er noen direkte sammenheng med ulykkene kan jeg ikke si, sier operasjonsleder Bård Einar Hoft ved Innlandet politidistrikt til Nettavisen.

Klikk på bildet for å forstørre.

GLATTE VEIER: Innlandet politidistrikt melder om nullføre og glatte veier flere steder. Bildet er hentet fra webkamera på E6 ved Rosten i Gudbrandsdalen. Foto: Webkamera (Statens vegvesen)

Les også: Tre biler involvert i trafikkulykke på E18

Lesja: Til sykehus med alvorlige skader

En lastebil og en personbil kolliderte onsdag kveld på E136 i Kjøremsgrende i Lesja. Tre personer er involvert i ulykken. En person ble sittende fastklemt i personenbilen og var rett før klokka 21 frigjort. Fører og passasjer i personbil er alvorlig skadd, melder Innlandet politidistrikt.

- Her er føreren av personbilen fløyet til St. Olavs Hospital og passasjeren er underveis til Lillehammer sykehus i ambulanse, sier operasjonsleder til Nettavisen.

Føreren av lastebilen er fysisk uskadd.

Kort tid etter melder politiet på Twitter at både fører og passasjer kjøres til sykehuset på Lillehammer da det ikke er flyvær for luftambulansen.

Klikk på bildet for å forstørre.

En lastebil og en personbil kolliderte onsdag kveld på E136 i Kjøremsgrende i Lesja. Foto: Webkamera (Statens vegvesen)

Bagn: To til legevakt etter kollisjon

Klokka 19.22 kom det melding om to personbiler i ulykke i Bagn. Seks personer var involvert i ulykken. To personer er kjørt til legevakt i Fagernes, de øvrige uskadd, opplyser politiet til Nettavisen. Klokka 22.06 melder politiet at veien er ryddet.

Klokka 19.13 kom det melding om en lastebil og en personbil som var involvert i en ulykke på E6 i Skaberud på Espa. En person ble kjørt til sykehus for behandling. Her er det snakk om et mindre uhell i forbindelse med kødannelser, opplyser politiet til Nettavisen.

Klokka 22.27 melder politiet om en møteulykke mellom to vogntog på riksvei 3 ved Hanestad.

Hanestad: To vogntog i møteulykke

Like over klokken 23 melder politiet at de to personene som var involvert i ulykken slapp unna det hele uten alvorlige skader.

- Nødetatene er på stedet nå, og de bekrefter at begge personene er ute av vogntogene. Den ene ble lettere skadet og har blitt kjørt til sjukehuset på Tynset, mens den andre kom uskadd fra det hele, sier operasjonsleder Tom Eirik Midthaug i Innlandet politidistrikt til avisa Østlendingen sent onsdag kveld.

Roverud: Personbil endte på taket

Fire personer er fraktet til sykehus etter en utforkjøring på riksvei 2 ved Roverud, melder Innlandet politidistrikt klokka 23.20. Bilen har havnet på taket. Skadeomfangget for de fire er uavklart.

Leira: Vogntog i grøfta

Klokka 23.44 melder politiet om et vogntog som har kjørt i grøfta i nordgående kjørebane på E16 sør for Leira. Det er ingen personskade, men bilberging vil stenge veien en periode og politiet advarer for vanskelige kjøreforhold på grunn av snøværet.

På E6 ved Dombås «sakset» et utenlandsk vogntog på vei opp bakkene mot Dovrefjell, meldte politiet klokka 23.18.

Følg Twitter-meldingene fra Innlandet politidistrikt:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag