*Nettavisen* Nyheter.

Flere trafikkulykker i Vestfold

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

Tre ulykker på kort tid. Politiet melder om svært glatte veier.

19.02.10 20:36

Klokken 18.23 fredag kveld fikk politiet i Vestfold melding om en trafikkulykke på fylkesvei 72 rundt en kilometer fra Hof i retning Hvittingfoss.

Tre til sykehus
Tre biler var involvert i den kraftige ulykken, og tre personer ble fraktet til Vestfold sentralsykehus i Tønsberg. Tilstanden til de tre er ikke kjent.

Ifølge politiet skal en polskregistrert bil ha kommet over i motsatt kjørefelt og forårsaket trafikkuhellet. Føreren av bilen fikk beslaglagt førerkortet.

Trafikken ble stengt på stedet.

Ny frontkollisjon
Rundt 20 minutter senere, ved 18.45-tiden fikk politiet melding om nok en frontkollisjon, denne gangen på riksvei 32 mot Vindfjelltunet.

Ifølge politiet har den ene bilen fått skrens på det glatte føret og kommet over i motsatt kjørefelt. I bilen som fikk skrens, satt to personer som begge er fraktet til sykehus i Tønsberg med lettere skader. I den andre bilen var kun bilfører, og vedkommende skal ifølge politiet ha kommet uskadd fra ulykken.

Advarer mot glatte veier
Klokken 19.10 fikk politiet melding om nok en ulykke, der en bil hadde kjørt i veggen i nordgående retning inne i Botnetunnelen.

Politiet men har ikke hatt en ledig bil å sende, men det skal ikke være meldt om personskader. Ved 20.30-tiden skal bilen være fjernet fra stedet.

Politiet advarer mot stedvis veldig glatte veier i Vestfold fredag kveld. Politiet anmoder bilistene om å ta det ekstra rolig fredag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag