Flere tusen kondolerer i sosiale medier

Flere tusen mennesker viser sin medfølelse i sosiale medier etter det tragiske dødsfallet til artisten Liv Marit Wedvik.

24.05.15 21:35

- Takk for den du var, sier ordfører Hedda Foss Five på Facebook.

Skiensordføreren er en av flere tusen som har skrevet en kondolansemelding etter at dødsfallet ble kjent pinseaften, skriver TA.no.

- Det er veldig trist å lese at Skiens og Norges kjente og folkekjære countryartist, Liv Marit Wedvik, mistet livet i en drukningsulykke i Risør i går. Liv Marit var en fantastisk positiv, blid og fin ambassadør for byen vår. Våre tanker går først og fremst til familien og hennes nærmeste. Takk for den du var, Liv Marit Wedvik, skriver Foss Five.

Les også: Var på vei til ektemannen da hun døde

Overveldet

En privatperson fra Stavanger er overveldet over den store responsen etter at han opprettet siden R.I.P Liv Marit Wedvik på Facebook. Mannen har ikke vært i kontakt med artistens etterlatte, men håper de setter pris på alle de varme kommentarene fra alle som gjennom årene har satt pris på musikken hennes.

- Hvil i fred. Himmelen har fått en ny stjerne. Du var en en utrolig flink contrysanger Mine tanker går til familien, heter det i en av meldingene.

Les også: Wedviks siste bilde

Ønsker ikke å såre

Søndag kveld hadde gruppen fått 3400 likes. Flere tusen andre hadde vært innom for å lese og legge igjen kommentarer.

På siden er det også lagt ut flere bilder og filmer med artistens låter.

- Jeg var veldig glad i Liv Marit som artist og håper familien og de pårørende setter pris på dette i en tung stund. Jeg ønsker på ingen måte å såre noen så dersom familien ikke ønsker dette vil jeg selvsagt slette siden, sier mannen til TA.

På artistens offentlige profil på Facebook har det også strømmet på med varme meldinger til familie og pårørende. Det samme gjelder i kommentarfeltet til TA og andre nettaviser.

Les flere saker i Telemarksavisa her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.