RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fleslands høytflyvende julehilsen

Foto: Knut Falch / Scanpix
Sist oppdatert:
Før hun gikk av som Avinor-direktør rakk Randi Flesland å sende julekort til medarbeiderne. Der roser hun dem opp i skyene.

Det var nok flere flygeledere og fullmektiger som sperret opp øynene da julehilsenen fra Randi Flesland dumpet ned i postkassen, melder Dagbladet. Etter et år der problemene har tårnet seg opp for Avinor og fortvilte flypassasjerer har opplevd forsinkelser og kanselleringer på rekke og rad, syntes det ikke som den nylig avgåtte direktøren dvelte ved disse problemene da hun tok pennen fatt.

I kortet beskriver hun riktignok 2005 som et år med store utfordringer, men også som et år med «stor fremgang på mange områder». Og avslutningsvis kommer Flesland med dette budskapet til sine medarbeidere:

«Vi får ros fra våre kunder, og den viderebringer jeg herved til hver og en av dere. Takk for at du har bidratt til Avinors fremgang i 2005.»

Randi Flesland trakk seg på dagen som leder i Avinor i uken som gikk og forklarte det med et ønske om å skape ro i selskapet. Samtidig benyttet hun anledningen til å kritisere flygelederne og Norsk Flygelederforening for å ha skadet Avinors omdømme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere