RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flykaptein sa nei til Toska

Sist oppdatert:
Da politiet troppet opp på Torp flyplass med politieskorte etter jul, satt Widerøes flykaptein foten ned.

Det var da hovedmannen bak Nokas-ranet skulle tilbake til Stavanger etter «juleferie» i Bærum at flykapteinen sa stopp. Ifølge VG Nett førte flykapteinens avvisning til at politiet og Toska måtte snu på flyplassen og reise til Gardermoen og ta et annet fly.

- Med det sikkerhetsoppbudet som er rundt Toska, er det helt uforsvarlig å frakte ham på et sivilt fly sammen med andre passasjerer, sier informasjonssjef Siw Sandvik i Widerøe til VG Nett.

Hun forteller videre at politiet skal ha blitt informert om at selskapet ikke ønsker å frakte noen av Nokas-fangene. Dette avviser politiinspektør Ernst K. Rossebø og sier avgjørelsen allerede har medført ekstraarbeid.

Rossebø sier at de vanligvis informerer i god tid før en fangetransport, hvem fangen er og hvem som skal ledsage vedkommende. Han kan derimot ikke si med sikkerhet hvorvidt flykapteinen ble varslet i god tid om Toskas transport tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere