Gå til sidens hovedinnhold

Flyr seint og tidlig fra Rygge

Lufthavnen i Østfold fikk utvidet åpningstid.

(SIDE2): Til glede for Norwegian og reiseglade østfoldinger har Samferdselsdepartementet avgjort at Rygge utvidede åpningstider, melder NRK.

Flyplassen får nå lov til å utvide åpningstidene med en halv time morgen og kveld, slik at den kan holde åpent for flyginger mellom klokka 6.30 og 23.30.

Glede hos Norwegian
- Vi er glade for avgjørelsen fra Samferdselsministeren om å tillate utvidet åpningstid på Rygge, og flyprogrammet som er satt opp kan nå gå som planlagt, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian i en pressemelding.

Første avgang fra Rygge er til Budapest den 14. februar, og nå er det klart at programmet kan gå som planlagt.

Nye ruter til uken
- Responsen på flygingene fra Rygge har vært formidabel, og det er tydelig at dette er en satsning som er godt mottatt både i Østfold, Oslo, østlandsområdet og i Sverige. Som følge av etterspørselen ser vi nå på å øke tilbudet fra Rygge, og kommer forhåpentligvis til å annonsere dette i løpet av uken som kommer, sier Skjeldam.

Hvis ikke Norwegian fikk starte klokken 06.30 om morgenen, truet de med færre ruter ut og inn fra Rygge sivile lufthavn. Nå ønsker de utvidet åpningstid velkommen.

Les også:

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg