*Nettavisen* Nyheter.

Flytter vei for å skjerme for nakne

Foto: Scanpix/AFP (FOTO: Jamie McDONALD)

Naboen tåler ikke synet av nakne rumper. Nå flytter naturistene i Isefjærfjorden veien for å hindre innsyn.

Nabo til naturistleiren Isefjærfjorden har i årevis klaget på naturistene som viser fram sine edlere deler. Nå har et enstemmig planutvalg i Lillesand gi naturistene dispensasjon fra reguleringsplanen for å flytte veien forbi naturistleiren. De mener at dette tiltaket vil hindre naboen fra å se de nakne når han tar en tur ned til sjøbua si, skriver Agderposten.

Lillesand kommune ga i fjor naturistene frist til å skjerme sine nakne kroppsdeler for en stadig mer plaget nabo. Den samme naboen anmeldte for øvrig daglig leder i naturistleiren for blotting i fjor vår. Det ble satt opp midlertidige skjerming, men dette var ikke nok.

I tillegg til den nye veien, skal det nå settes opp permanente og solide gjerder på 1,7 til 2 meter over terrenget ved naturistleiren. I tillegg skal det plantes i veikantene for å gi enda bedre skjerming.

Nabo Dagfinn Isefjær vil ikke være med på veiflyttingen. Han hevder veien er hans, og krever også at veien asfalteres ved sjøbua og brygga hans for å markere at dette ikke tilhører naturistleiren. Det ser naturistene ingen grunn til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag