Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flytter vei for å skjerme for nakne

Foto: Scanpix/AFP (FOTO: Jamie McDONALD)
Naboen tåler ikke synet av nakne rumper. Nå flytter naturistene i Isefjærfjorden veien for å hindre innsyn.

Nabo til naturistleiren Isefjærfjorden har i årevis klaget på naturistene som viser fram sine edlere deler. Nå har et enstemmig planutvalg i Lillesand gi naturistene dispensasjon fra reguleringsplanen for å flytte veien forbi naturistleiren. De mener at dette tiltaket vil hindre naboen fra å se de nakne når han tar en tur ned til sjøbua si, skriver Agderposten.

Lillesand kommune ga i fjor naturistene frist til å skjerme sine nakne kroppsdeler for en stadig mer plaget nabo. Den samme naboen anmeldte for øvrig daglig leder i naturistleiren for blotting i fjor vår. Det ble satt opp midlertidige skjerming, men dette var ikke nok.

I tillegg til den nye veien, skal det nå settes opp permanente og solide gjerder på 1,7 til 2 meter over terrenget ved naturistleiren. I tillegg skal det plantes i veikantene for å gi enda bedre skjerming.

Nabo Dagfinn Isefjær vil ikke være med på veiflyttingen. Han hevder veien er hans, og krever også at veien asfalteres ved sjøbua og brygga hans for å markere at dette ikke tilhører naturistleiren. Det ser naturistene ingen grunn til.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!