RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flytting svekker Luftfartstilsynet

Sist oppdatert:
De ansatte i Luftfartstilsynet advarer mot at flytting til Bodø vil gi tilsynet store problemer. Samtidig innrømmer samferdselsministeren at deler av tilsynet i dag bare fungerer delvis.

Innrømmelsen kommer i et svar fra samferdselsministeren til samferdselskomiteen på Stortinget, i forbindelse med behandlingen av statsbudsjettet, skriver Aftenposten.

Både ledelse og ansatte i Luftfartstilsynet skal ha sagt klart i fra at tilsynet ville få store problemer dersom virksomheten ble flyttet til Bodø. Advarslene ble imidlertid ikke tatt til følge.

Informasjonsdirektør Robert Haast i Luftfartstilsynet vil ikke kommentere hva flytteplanene vill ha å si for sikkerheten i norsk luftfart.

- Luftfartstilsynet følger opp Regjeringens vedtak og Stortingets bekreftelse av det. Dette betyr at tilsynet arbeider aktivt for at etaten i sin helhet skal være på plass i Bodø innen 1. januar 2007, er Haasts eneste kommentar til Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere