RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PÅ TREDJE UKE: Riyad H. Mansour, Palestinas ambassadør til FN, viser et bilde fra Gaza under et møte i FNs sikkerhetsråd tirsdag. Den israelske militæroperasjonen på Gazastripen er nå inne i sin tredje uke med 27 drepte israelere og 500 drept i Gaza, de fleste sivile.
PÅ TREDJE UKE: Riyad H. Mansour, Palestinas ambassadør til FN, viser et bilde fra Gaza under et møte i FNs sikkerhetsråd tirsdag. Den israelske militæroperasjonen på Gazastripen er nå inne i sin tredje uke med 27 drepte israelere og 500 drept i Gaza, de fleste sivile. Foto: Kena Betancur (Afp)

FN: 18 barn drept på Gazastripen det siste døgnet

Sist oppdatert:
De siste 24 timene er 18 palestinske barn drept på Gazastripen, opplyser UNICEF.

Gaza by (NTB): Til sammen er 146 barn drept siden offensiven startet, ifølge FNs barnefond. Samtlige av barna som er drept det siste døgnet, var 13 år eller yngre, opplyser UNICEF Norge i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Blant de 146 drepte barna var det 97 gutter og 49 jenter i alderen 5 måneder til 17 år, ifølge UNICEF. 105 av dem var 12 år eller yngre, opplyses det.

I tillegg er 1.100 palestinske barn og seks israelske barn såret siden den israelske offensiven «Protective Edge» startet 8. juli, opplyser FNs barnefond.

På Gazastripen er 85 skolebygninger skadd, 48 av dem er FN-skoler. I Israel er én skole ødelagt av raketter avfyrt fra Gazastripen, ifølge UNICEF. (©NTB)

SØRGER: Israelske soldater sørger under en begravelse tirsdag for en av sine falne kolleger, Shachar Tase.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere