RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forberedte seg til å møte elevene

I dag, tirsdag og onsdag kommer elevene i norske skoler tilbake etter juleferie. Noen steder vil de finne tomme pulter.

Søndag kveld var rundt 170 rektorer i Oslo savnet for å diskutere det første møtet med elevene etter katastrofen i Sørøst-Asia.

- Her i Oslo begynner ikke elevene før på tirsdag eller onsdag, litt avhengig av hvilken skole det er, så vi har altså litt planleggingstid. Men det er klart det er vanskelig. Vi regner ikke med at alt er helt i boks når elevene kommer. Det er en fryktelig vanskelig situasjon, som vi håper skolene skal ta fint, sier Kjell Richard Andersen, assisterende utdanningsdirektør i Oslo kommune til TV 2 Nyhetene.

Ved flere bergensskoler- og barnehager er det planlagt egne markeringer i forbindelse med flomkatastrofen i Asia når barna kommer tilbake fra juleferie i dag og i morgen, melder NRK Hordaland.

Rektor ved Krohnstad skole, Thorstein Ingebrigtsen, starter skoledagen tirsdag. En av elevene, åtte år gamle Shyrin Kulseth i tredje klasse, er blant de savnede.

Klassekameratene var samlet til samtale med foreldre og lærere søndag og hadde mange spørsmål:

- Barna lurte på om hun noen gang ville komme igjen. Vi holder fast på at hennes pårørende fremdeles har et lite halmstrå av håp, sier Ingebrigtsen ifølge NRK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere