RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forgiftet medelever

Sist oppdatert:
To ble sendt til legesjekk da medelever på ungdomsskolen i Røyken puttet kobbersulfat i drikkeflasker.

Det som var ment som en spøk ble raskt alvor da to elever i åttende og niende klasse på Spikkestad ungdomsskole i Røyken fikk brekninger og måtte sendes til legesjekk. Det viste seg at de to guttene var forgiftet av kobbersulfat som medelever hadde puttet i vannflasker og i en ketsjupflaske, skriver Røyken og Hurum Avis.

De to elevene hadde stjålet nøkkelen til lageret fra en naturfaglærer. De hadde lært at kobbersulfat kunne fremkalle brekninger, og nå ville de spille medelevene et puss.

Den ene eleven som ble forgiftet ble sendt til sykehus, den andre ble sendt hjem, men ble undersøkt av lege.

Hendelsen, som skjedde mandag 10. oktober, har vært en vekker på skolen, som valgte å reagere med å utvise de to som sto bak rampestreken.

- De tenkte ikke at konsekvensene kunne være så alvorlige og har fått seg en lærepenge, sier rektor Tor Monsen til Nettavisen.

Han sier at skolen valgte å utvise de to elevene i en dag. Han legger til at de to som sto bak har skværet opp og bedt om unnskyldning overfor ofrene, som heldigvis slapp fra episoden uten alvorlige skader.

- De to som ble rammet ble raskt friskmeldt, heldigvis, sier Monsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere