RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forgrep seg på åtteåring

Sist oppdatert:
En mann fra Drammen er dømt til 120 dagers fengsel for seksuelle overgrep mot en åtte år gammel jente.

Mannen som er i 20-årene må i tillegg betale jenta 35.000 kroner i oppreisning, og 7000 kroner i saksomkostninger.

Mannen er dømt etter tiltalen, men straffen er noe mildere enn aktors påstand på seks måneders ubetinget fengsel, skriver Drammens Tidende.

Det var ved 05-tiden lørdag 29. mars i fjor at den åtte år gamle jenta våknet av at det var en fremmed mann inne på soverommet hennes. Mannen i 20-årene la seg i jentas seng og forgrep seg mot henne.

Mannen kledde seg naken og la seg ved siden av jenta. Så skal han ha befølt og/eller kysset henne. Den domfelte mannen og åtteåringens familie bodde i nærheten av hverandre i Drammen.

Mannen nektet straffskyld da rettssaken pågikk i Drammen tingrett i slutten av februar. Men det er påvist DNA fra mannen på jentas kropp, og dette var et sentralt bevis mot mannen.

- Vi skal kikke nærmere på dommen før det blir klart om vi anker, sier politiadvokat Asbjørn Eritsland ved Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende.

Eritsland var aktor i saken. Det er foreløpig uavklart om den domfelte anker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere