Forgrep seg på fetterens datter

KRISTIANSAND (TV 2 Nettavisen): Etter å ha spandert brus på henne på kafé, lokket han fetterens 15 år gamle datter med seg til leiligheten der han misbrukte jenta seksuelt.

Etterpå dro de tilbake på en ny kafé, der den sexfikserte mannen prøvde å få med seg jenta og hennes venninne tilbake til leiligheten sin. Men da stakk jentene.

Kristiansand tingrett har dømt en 39 år gammel nordlending til 30 dagers ubetinget fengsel for seksuell omgang med et barn under 16 år. Dessuten må han betale offeret 15.000 kroner.

Kortsiktig seksuelt behov
39-åringen kjente 15-åringen godt, ettersom hun var datter av hans fetter. De har også feriert sammen.

Dommer Knut Otterbech skriver at mannen grovt misbrukte jentas tillit idet tiltalte var fetter med fornærmedes far. «Han utnyttet henne hovedsakelig for å få tilfredsstilt et kortsiktig seksuelt behov,» skriver Otterbech.

Kjøpte gaver
En tirsdag formiddag i juli i fjor spurte domfelte om 15-åringen ville vaske leiligheten han leide i Kristiansand. Etterpå spanderte han brus og ga henne ekstra penger på en kafé i sentrum. På vei hjem ville han ha henne til å kjøpe kondomer, men hun nektet. Tilbake i leiligheten vedgår han å ha trukket ned trusen hennes og misbrukt henne.

Etterpå gikk de tilbake til byen hvor de traff jentas venninne. Han spanderte på dem. Så kjøpte han gaver til dem begge fra en gateselger, før de tok drosje tilbake til leiligheten hans igjen.

Vel hjemme ville han ha dem inn i leiligheten, men de sa de måtte gå og skifte. To dager senere anmeldte jenta forholdet. Mannen har vedgått seksuell omgang og visste hun var 15 år. Han møtte ikke i retten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.