RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsikrings-advarsel mot svømmebasseng

Forsikringsbransjen advarer folk mot å bygge svømmebassent i hagen uten å tenke seg nøye om.

Svømmebasseng som rommer nesten ti tusen liter vann selges nå i stort monn, fordi prisene har kommet ned på 600 kroner.

Etter at prisene falt ned på 600 kroner, selges svømmebasseng som rommer inntil ti tusen liter vann i fleng. Ifølge hovedkontoret til leketøyskjeden Toys 'R Us, ble det i fjor solgt over 4.000 basseng på mellom fem og ti tusen liter i Norge. Med reduserte priser forventes økt salg i 2005.

Informasjonssjef Emma Elisabeth Wennesland i IF Skadeforsikring advarer imidlertid mot at det kan være vanskelig å få dekket vannskader på forsikringen, dersom plasseringen av bassenget gjøres nær husveggen. Wennesland sier til P4 at risikoen for vannskader er veldig høy dersom basseng plasseres svært nær hus.

Butikksjef Hege Gjermundnes hos Toys `R Us i Kristiansand sier duken i bassenget er sterk, og at hun ikke har fått klager på revnet duk i de årene hun har solgt bassenget. Ved tømming anbefaler produsenten bruk av slange, som tapper vannet sakte over lang tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere