RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsinkelser over hele Østlandet

Sist oppdatert:
Snø, snø og atter snø skaper køer og saktegående trafikk over hele landet. Verst er det på Østlandet. Sjekk hvordan trafikken er hos deg.

Innfartstrafikken rundt Oslo går som sirup, men Veitrafikksentralen har foreløpig ikke fått beskjed om noen ulykker.

Glatte veier
- Det er litt glatt på veiene, og folk kjører heldigvis forsiktig. Dette skaper imidlertid forsinkelser over hele Østlandet. Beregn god tid og kjør forsiktig, lyder oppfordringen fra vaktoperatør ved Veitrafikksentralen, Mats Carlsson, til TV 2 Nettavisen.

Langs E18 nedover mot Telemark og på E134 mot Haukeli er det meldt om mye snø som legger seg i veibanen, og som på tross av både brøyting og strø er det fortsatt glatt på veiene også her.

Riksvei stengt
- En viktig melding er at Riksvei 63 i Møre og Romsdal er stengt grunnet to ras i området. Passasjerer som skal til Geiranger må derfor ta ekstraferger som er satt opp, sier Carlsson.

Lenger nordover er det ingen større trafikkale problemer i øyeblikket, men alle blir likevel rådet til å ta det med ro på veiene.

Brøyter
Carlsson opplyser også om at Veitrafikksentralen er ute med alt mannskap når det gjelder brøyting av veier over hele landet og at det jobbes på spreng for å skape best mulige forhold.

For en fullstendig oversikt over hvordan trafikken er hos deg, kan du klikke her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere