RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsøkt kvalt med skolisse

Sist oppdatert:
En 18-åring er tiltalt for å ha forsøkt og kvele en medfange med skolisse og for å ha gått amok med en hagle i Kviteseid kommune i Telemark i fjor.

18-åringen er tiltalt for i alt 18 ulike kriminelle forhold, hvorav tiltalen om drapsforsøk er den mest alvorlige, melder NRK Telemark.

Store politistyrker deltok i aksjonen 9. august i fjor, da tiltalte sammen med en jente stjal en hagle og truet tre personer på en campingplass i Vrådal i Kviteseid kommune i Telemark. Den da 17 år gamle gutten nektet å overgi seg til politiet, men flukten ble stoppet i Seljord der han ble skutt i armen og lettere skadet.

21. desember i fjor skal tiltalte ha forsøkt å kvele en annen innsatt i fengselet i Kragerø med en skolisse. To medfanger skal ha satt en stopper for drapsforsøket.

Mannen er også tiltalt for grovt ran, forsøk på grovt ran, flere tilfeller av legemsbeskadigelse, vold mot offentlig tjenestemann og trusler.

18-åringen er opprinnelig fra Oslo, men har i lengre perioder bodd på Sørlandet, foruten oppholdet i Vrådal, ifølge Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere