RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsøkt voldtatt utenfor egen bolig

Sist oppdatert:
En kvinne i 20-årsalderen ble forsøkt voldtatt utenfor sin egen bopel på Tiller i Trondheim natt til lørdag. Politiet jakter nå på gjerningsmannen.

Voldtektsforsøket skjedde mellom klokken 03.30 og 03.45 natt til lørdag.

- Kvinnen ble forsøkt voldtatt rett utenfor sin bopel på Tiller. Hun oppdaget ikke gjerningsmannen før han var helt inntil henne, sier politioverbetjent Are Løw-Owesen ved kriminalvakten i Sør-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Skjeggete mann
Kvinnen i 20-årsalderen hadde vært ute på byen og hadde tatt taxi hjem til huset der hun bor da den ukjente mannen dukket opp.

- Hun klarte å forhindre at mannen gjorde henne noe, og etterpå løp ham fra stedet, sier Løw-Owesen. Politiet ønsker ikke å gå mer i detalj rundt det som skjedde utenfor bolighuset.

Hendelsen er nå anmeldt, og politiet jakter på gjerningsmannen. Ifølge kvinnen var han høy, kraftig middels bygd, var skjeggete i hele ansiktet, hadde mørkt hår og var iført en svart skyggelue.

Ber om tips
Politiet har allerede foretatt noen vitneavhør i saken, men det skal ikke ha kommet fram noe i avhørene som kan belyse saken ytterligere.

- Vi ber folk som har vært i området på det aktuelle tidspunktet om å ta kontakt, sier politioverbetjenten til TV 2 Nettavisen.

Kvinnen ble etter voldtektsforsøket sendt til St. Olavs hospital for legesjekk. Hun har også vært inne og forklart seg for politiet.

Har du tips i saken? Ring politiet i Sør-Trøndelag på telefonnummer: 73 89 90 90

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere