Gå til sidens hovedinnhold

Forsøkte å lokke med seg småjenter

En ukjent mann har de siste ukene gjort flere forsøk på å lokke jenter fra en barneskole i Larvik med i bilen. Nå patruljerer politiet området.

Østre Halsen skole i Larvik slår alarm etter at fem jenter er forsøkt lokket inn i en fremmed manns bil de siste ukene. Den siste episoden skjedde like ved skolen mandag ettermiddag. Ingen av jentene har blitt med mannen. Nå patruljerer politiet området, skriver Østlands-Posten.

- Jeg ble klar over dette først i dag. Den siste episoden skjedde like utenfor skolen i går ettermiddag. Lærere slo alarm etter den andre episoden på to uker, sier rektor ved Østre Halsen skole, Anny Michaelsen, til avisa.

Jentene ble stoppet på forskjellige steder og til ulike tider. Alle var alene da mannen gjorde sine tilnærmelser.

Ifølge rektoren har sjåføren spurt hvor jentene skulle og hvor ulike steder ligger. Når de har forklart seg, har vedkommende sagt at han ikke forstår og bedt dem komme inn i bilen for å forklare nærmere.

Noen av jentene skal ha fortalt at mannen var utkledd som kvinne.

- Alle har forklart at vedkommende har rød t-skjorte, store sorte solbriller og langt sort hår som ser ut som en parykk og at vedkommende kjørte i en rød bil, sier rektoren.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus