RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvaret oppretter militær sone rundt den havarerte fregatten


Forsvaret har opprettet en sikkerhetssone rundt havaristen KNM Helge Ingstad. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix.
Forsvaret har opprettet en sikkerhetssone rundt havaristen KNM Helge Ingstad. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix. Foto: ( NTB scanpix )
Forsvaret har opprettet en sikkerhetssone rundt den havarerte fregatten KNM Helge Ingstad. Sonen blir å regne som militært område.

– Det medfører ferdselsforbud i et område på 500 meter på land og 1.000 meter på sjø i alle retninger rundt havaristen, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding.

Den militære sonen ble opprettet samtidig som politiet fredag ettermiddag opphevet ferdselsrestriksjonene i Øygarden hvor havaristen ligger. Det er fortsatt flyforbud over området.

– Politiet har trukket alt sitt personell ut fra området i Øygarden, og det er Forsvaret selv som håndhever restriksjonene på militært område, opplyser politiet, som foreløpig ikke har noe nytt å melde når det gjelder etterforskningen av skipskollisjonen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere