*Nettavisen* Nyheter.

Forsvinningen et mysterium

Hverken politiet eller ektemannen til den en savnede Thi Phung Dung Tran Larsen er kommet noe nærmere en løsning på forsvinningen.

- Han har ingen faste holdepunkter om hvor kona kan ha tatt veien, men en av teoriene hans er at hun kan ha begått selvmord, forteller advokaten til ektemannen, Mikkel Mundal, til Nettavisen.

Og fortsetter:

- Begrunnelsen for denne teorien er tilstanden til Tran Larsen etter fødselen 18. juni. Hun skal etter fødselen ha vist tegn til fødselsdepresjoner, fortsetter Mundal.

Ventet med å melde fra
Politiinspektør Tore Salvesen Laksevåg lensmannskontor bekreftet overfor Nettavisen at dette er en av mange teorier politiet jobber etter.

- At Tran Larsen kan ha tatt selvmord er en av mange teorier. Det er imidlirtid ingenting som tilsier at dette er en teorien vi bør prioritere, sier Salvesen til Nettavisen.

Tobarnsmoren Tran Larsen forsvant fra hjemmet sitt i Bergen natt til 14. juli. Først én uke senere meldte ektemannen henne savnet. Kvinnen skal flere ganger tidligere ha forsvunnet i dagevis, og mannen ventet derfor med å kontakte politiet.

Ektemannen til Tran Larsen har tidligere uttalt at han tror hun kan ha reist tilbake til Vietnam, og begrunner dette med at konen tok med seg pass og en stor sum penger da hun forsvant.

- Vi utelukker fortsatt ikke muligheten for at hun kan ha reist til Vietnam, sier Salvesen til Nettavisen.

- Kriminell handling
Dette avviser onkelen Dinh Chi Tran ettersom Tran Larsen ikke har kontaktet noen i familien. Han har derfor hele tiden ment at noe kriminelt ligger til grunn for forsvinningen.

- Føler din klient seg mistenkt i saken?

- Absolutt ikke. Ektemannen har flere ganger presisert at han aldri har lagt en hånd på henne, sier Mundal til Nettavisen.

Politiet koblet torsdag Kripos inn i etterforskningen. De har fortsatt ingen konkrete mistanker om at noe kriminelt skal ha funnet sted. Ingen er heller mistenkt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.