RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Mick Tully/Jernbaneverket

Fortsatt alvorlig for 22-åring

Sist oppdatert:
Tilstanden er fortsatt alvorlig for en 22 år gammel mann som ble truffet av toget i Lørenskog tirsdag.

Ullevål universitetssykehus opplyser onsdag at mannen er operert, men fortsatt under intensivbehandling. Han pådro seg alvorlige skader i hode og ansikt i ulykken.

Flere skal avhøres
Lensmannen i Lørenskog er i gang med å etterforske ulykken på Fjellhamar stasjon i Lørenskog og skal avhøre flere vitner. Ett av vitnene er en mann som ble brakt inn for ordensforstyrrelse i forbindelse med ulykken og tilbrakte natten i arresten fordi han var overstadig beruset. Mannen skal ha vært en av flere som deltok i en krangel på perrongen like før 22-åringen falt ut i skinnegangen og ble truffet av toget.

Kan ha blitt dyttet
Lensmann Jens Brun i Lørenskog sier til TV 2 Nettavisen at politiet vil avhøre mellom fem og seks vitner. Politiet håper etterforskningen skal bringe klarhet i hvorvidt 22-åringen ble dyttet eller om han falt for eget grep på perrongen.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 19.06 tirsdag.

- Høylydt krangel
- Mannen oppholdt seg på perrongen sammen med flere andre og var involvert i en høylydt krangel like før ulykken. Idet toget kom, falt han ut i skinnegangen. Han traff siden av toget og ble kastet opp på perrongen igjen, uttalte operasjonsleder Trond Aune ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere