RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt alvorlig for femåring

Sist oppdatert:
Tilstanden var søndag alvorlig, men stabil for den fem år gamle gutten som lørdag fikk en steinblokk over seg mens han lekte med broren. Gutten ble brakt inn til Ullevål sykehus med omfattende bruddskader.

Gutten og den ni år gamle broren lekte sammen nær hjemmet i Kammerfoss utenfor Kragerø da femåringen ble truffet av en steinblokk. Han ble liggende livløs med steinen over seg og broren løp etter hjelp.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 12.46. Bare få minutter senere var hjelpen på plass, og to klarte å løfte blokken delvis av gutten mens en tredje trakk ham fram.

- Foreldre og en sivil politimann som tilfeldigvis var i nærheten startet munn-til-munn og fikk liv i gutten slik at han pustet ved egen hjelp før ambulanse kom til stedet, sier operasjonsleder Torbjørn Tangen i Telemark politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet har gjort undersøkelser på stedet, men vet foreløpig ikke hvorfor steinblokken løsnet.

Pressekontakt Alf Bøler på Ullevål universitetssykeus sier søndag at guttens tilstand er alvorlig, men stabil. Han pådro seg omfattende skader i bryst og bekken i ulykken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere