RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt alvorlig for pariserhjul-skadd

Foto: Jon-Erik Mathisen
Sist oppdatert:
En 15 år gammel jente er under intensiv behandling ved Ullevål universitetssykehus etter at hun falt 25 meter fra et pariserhjul søndag.

- Hun har alvorlige bruddskader i hodet og ansiktet. Skadene er alvorlig, men tilstanden er stabil. Hun er i dag til intensivbehandling ved sykehuset, sier informasjonssjef Marit Stenbråten ved Ullevål universitetssykehus til TV 2 Nettavisen.

Den tragiske ulykken skjedde søndag kveld på Momarkedet i Mysen i Østfold. Den 15 år gamle jenta falt ut av kurven i 25 meters høyde. På vei ned traff hun to andre kurver.

Frigitt

- Pariserhjulet er undersøkt og det er ikke funnet noe feil. Ulykken skyldes ikke feil på installasjonen, og vi har nå frigitt pariserhjulet, sier politioverbetjent Jørn Solheim ved Eidsberg lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Tivoliet har nå pakket sammen pariserhjulet og forlatt Momarkedet.

Ifølge vitneopplysninger skal jenta ha vinket til sine venner på bakken da hun mistet balansen og falt ut av vogna.

Satt på kanten

- Jenta skal ifølge vitneforklaringer ha sittet oppå gelenderet før hun falt. På vei ned skal hun ha truffet to andre kurver, sier operasjonsleder Eivind Valland i Follo politidistrikt til NTB.

Det er ikke påbudt med noen form for sikkerhetsbelter i pariserhjulene.

- I pariserhjulene sitter man inne i en boks, men det er fullt mulig å komme seg ut hvis man ønsker det. I dette tilfellet tror vi det er snakk om en ulykke, sier Solheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere