RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt ingen pågrepet etter skyting på Holmlia


SKUTT: En person er truffet av skudd på Holmlia sørøst i Oslo, skadeomfanget er ukjent. Politiet er på jakt etter en sølvfarget bil som forsvant fra stedet.
SKUTT: En person er truffet av skudd på Holmlia sørøst i Oslo, skadeomfanget er ukjent. Politiet er på jakt etter en sølvfarget bil som forsvant fra stedet. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet fortsetter jakten på en eller flere gjerningsmenn etter at en mann ble truffet av flere skudd på Holmlia i Oslo onsdag kveld.

- Etterforskningen av skyteepisoden har pågått gjennom natten, og vil fortsette videre utover dagen, melder Oslo politidistrikt på Twitter klokken 5 torsdag morgen. Politiet er på jakt etter en sølvfarget bil som de mener gjerningspersonen kjørte i retning Holmliaveien. Bilen er muligens en sølvfarget Chrysler Voyager eller Ford S-Max.

– Vi er interessert i eventuelle observasjoner av personer, kjøretøy og annet som kan knyttes til hendelsen. Så langt er ingen pågrepet, opplyser politiet i morgentimene.

Politiet fikk melding om skytingen i et boligstrøk ved krysset Ravnåsveien/Ravnkroken klokken 20.53 onsdag kveld. Det var flere vitner som ringte politiet og meldte fra om at de hadde hørt skudd i nærområdet.

– Det er skutt over et større område, men på hvilken måte eller hvorfor vet jeg ikke. Men det er grunn til å tenke at han har forsøkt å løpe fra gjerningspersonen, sa politiets innsatsleder Brian Skotnes til VG.

Han forteller at den skuddskadde mannen kom seg inn i en leilighet i nærheten av parkeringsplassen etter skytingen, og at eieren av leiligheten varslet politiet.

Ifølge NRK var det en mann i slutten av 20-årene som ble skutt. Han er kjent for politiet fra tidligere, og politiet utelukker ikke at skyteepisoden kan knyttes til gjengmiljøet.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere